A szépségek köztünk élnek! - Ability Fashion a Hiltonban

VÁR A KIFUTÓ!

rendhagyó divatbemutató a budavári Hilton Budapest Szállodában

 

A mindennapok során számos kihívással kell szembenéznünk, és olykor akadályokat gördít elénk az élet. Mégis mindannyiunk életében elérkezik egy pillanat, amikor lehetőséget kapunk arra, hogy megmutassuk mire is vagyunk képesek igazán. 

Nem számít, hogy milyen testi illetve érzékszervi problémával élünk együtt, mert hisszük, hogy az esélyek egyenlőek, és egyek vagyunk!

 

A divatbemutatóval szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a megváltozott életet élő hölgyek ugyanolyan tündöklőek, csinosak, szépek, és nőiesek tudnak lenni, hiszen a nő örök, időtlen, kortalan és feltétel nélküli.

Megjelenésükben benne van minden: a mosolyuk, a tekintetük, az öltözékük, a finom részletek, a lelkük és annak minden apró rezdülése.

Az est célja, hogy megmutassa a jelenlevő vendégek számára, hogy testi adottságoktól függetlenül mindenki lehet szép! 

A napi kihívásokkal és/vagy akadályokkal küzdő lányok különlegesek, színesek, csinosak, és nőiesek.

 

EZEN AZ ESTÉN…

Az eseményen Pesti Marcsi és Varga Enikő gondoskodik a professzionális hajkölteményekről. Láris Eszter és Jánosa Lászlóné alkotja meg a kifutóra lépő modellek tökéletes sminkjét. Modelljeink Körtvély Adrienne gyönyörű ruháit fogják viselni, az ékszereket pedig Hegyesi Katalin ékszer stylist biztosítja.

 

KÖZREMŰKÖDŐK

A programot olyan neves előadóművészek produkcióival szinesítjük, akik örömmel állnak ki esélyegyenlőségi és jótékonysági felhívások mellett.

Nagyon szeretnénk, ha minél több magyarországi média felfigyelne erre a különleges rendezvényre, ahol modelljeink neves kísérők oldalán (Santiago Maciel, R. Kárpáti Péter, Könyves "TommyBoy" Tamás, Katus Attila)  mutatják be a szebbnél szebb ruhákat, és ezüst ékszereket.

Az esemény üzenetéhez és hangulatához illő dallamok fognak felcsendülni. A műsort számos művész, többek között Santiago Maciel & Daniela Faith, Sándor Jázmin és Juhos Zsófia fellépése  teszi majd még színesebbé R. Kárpáti Péter műsorvezetésével.

 

Hegyesi Katalin, a Krizo Ezüst Ékszer brand képviselője, ékszer stylist, életét kitöltik az ékszerek és azok tervezése. Szereti megmutatni az új stílus trendeket, a színekkel összehangolva kihozni a nőiességet. Számos neves divatszalonnal dolgozott már együtt: Pásztor Ani, Orlando, Sugar Bird, Mystic Day. Olyan művészek viselték kreációit, mint Madár Veronika, Vincze Lilla, Horvárh Éva, Paor Lilla. 2015 óta minden esély egyenlőségi rendezvényen ott találjuk, mint fő szponzort.

 

Körtély Adrienne / divattervező

Azt vallja, hogy azért tervez, mert szeret változtatni a dolgokon. Az egyedi, a nem tipikus, az érdekes vonzza. Akkor érez késznek egy formát, ha egyszerre reprezentatív, funkcionális, minőségi és letisztult, mindezt a nőiesség és modern elegancia paraméterein belül. ILINX nevű brandje Budapest Tokió, Bécs. London és Gdansk jeles designeseményeire kap rendszeresen meghívást, a divat és a társművészetek határát feszegető projectekbe. 2015 őszétől a LÁMPÁS ’92 Alapítvány munkájába kapcsolódott be. Itt megváltozott munka képességű fiatalok dolgoznak kézműves-és designtermékeken, remek hangulatban és életkedvvel. Közös munkájuk beválogatásra került a világ legnagyobb designrendezvénye, a LONDON DESIGN FESTIVAL-ra, amire az idén ősszel is készülnek egy kollekcióval.

 

 

 

Az esemény hivatalos oldalán, a www.ability.fashion/esemeny/varakifuto internetes címen megtekintheti modelljeinket, fellépőinket, és a Vár a kifutó! szervező csapatát. A www.facebook.com/abilityfashion  Facebook oldalunkon naponta friss híreket olvashat a divatbemutató témájában. 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!