Brjeska Dóra: Gyógyulónapló

A rákbetegség diagnózisa hatalmas megterhelés lehet mindenkinek, a betegnek és a hozzátartozóknak egyaránt. Jól jön, ha van valami, amire támaszkodni lehet, ami segít túljutni a legnehezebb perceken, a támogat, ha kell jókedvre derít. A Füles Odú: Gyógyulónapló pont egy ilyen különleges füzet. Saját tapasztalataim alapján készítettem. Csupa olyan dolog, ami nekem segített, megkönnyítette a vizsgálatokat, kezeléseket, és a mindennapokat.

 

Van benne egy hónapra elég megerősítő mondat, és ezzel együtt egy 30 napos kihívás, ami segít elindulni a gyógyulás útján, mert nem csak testileg kell gyógyulni a diagnózis után, hanem lelkileg is.

Egy rész a gyógyító mandalákról, a színek, formák világáról. Különleges színezhető, a borítóról már ismert mandalás kövekkel, mert színezni jó. Egy újabb kihívás, ami támogatja a szervezetet a betegség ellen. Egy fejezet a mozgás fontosságáról, és egy sportnapló, ami segít a kezelések alatt és után, hogy a mozgást is bevegyük a gyógyszerek közé. És egy újabb rész, tele színezhető rajzokkal, amiket egy csodálatos kilenc éves készített, mert szerinte ez is segít a gyógyulásban. És mert színezni tényleg jó. Végül pedig a füzet praktikus fele. Egy napló, ahova a legfontosabb adatokat, a betegséggel kapcsolatos információkat írhatjuk, ami tapasztalatból tudom, hogy hatalmas könnyebbség, ha új orvoshoz, vizsgálatra, vagy műtétekre kell menni.

 

Mandalás kövek: Szalay Adrienn, Mandala Stones

Rajzok: Forró Juli

 

Pár szó rólam: 2013-ban diagnosztizáltak négyes stádiumú mellrákkal, 32 évesen. Akkor kezdtem el blogot írni azokról a dolgokról, amikkel egy rákbeteg találkozik, amik megfordulhatnak a fejében, amiket érezhet. Azóta ebből született egy könyv is, ami összefoglalja a legfontosabb tanácsokat, praktikákat a kezelések idejére.

 

A Gyógyulónapló kapható a www.undergroundbolt.hu és a www.thepop.huwebáruházakban.

 

Ha többet szeretne tudni a blogról, itt megtalálja:

fulesodu.cafeblog.hu

www.facebook.com/fulesodu

 

Csatoltan küldök néhány képet, és egy kis betekintőt.

Köszönöm segítségüket, hogy minél több beteghez eljuthasson, és segíthessen.

 

Üdvözlettel, Brjeska Dóra

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!