Harry Potter a Dzsungel-ben

Gyerekkorunk álmát meséli el a színes, magyarul beszélő ausztrál-kolumbiai kalandfilm, amely nem valamelyik nagy társaság produkciója, hanem független film.

Az álomban egyedül kóborolunk az őserdőben, megküzdünk a fenevadakkal, életben maradunk, és egy békés, szabad törzs befogad, hogy ott éljük a bennszülöttek békés életét.

Aha.

Csakhogy az álomból valóságos rémálom lesz, és a fantasztikus tájkép filmrészletekkel tarkított sztoriban együtt izgulunk a természet vad elemeivel vívó főhőssel, akit varázslótanoncként láthattunk utoljára.

A végefelé már könyörgünk neki, vedd már elő a varázspálcádat, suhints már vele egyet, és ökölbeszorított kézzel sóhajtjuk vele a felmentőseregként arra tévedő Kevin nevét.

Aki rátalál, biztonságba viszi, és ezzel továbbélteti bennünk a nosztalgiát gyerekkori álmunk iránt.

Remek kikapcsolódást nyújtó majd' másfél órás film. szívből ajánljuk a megtekintését!

Magyarországi bemutató: 2017. október 26.

A horror-veterán Greg McLean (Wolf Creek – A haláltúra, Rogue – A fenevad) Melbourne-i Nemzetközi Filmfesztiválon debütált új mozija az Ausztráliában élő izraeli kalandor és író, Yossi Ghinsberg memoárjából készült.

A valós eseményeken alapuló történet a civilizált életre ráunó, 22 éves Yossi útját követi, aki 1980-as évek elején a bolíviai La Paz városába utazott egy életre szóló kaland reményében. A városban új barátokat szerez és megismerkedik egy rejtélyes alakkal, Karl Ruprechterrel, aki a dzsungel kiváló ismerőjének vallja magát rábeszéli a kalndvágyó fiatalokat egy extrém túrára az amazóniai őserdő lenyűgöző, még felfedezetlen területeire.

A fiatal kalandorok valóra vált álma azonban igazi rémálommá vált, miután kényszerűségből kettéválik a csapat és Yossiék újdonsült túravezetőjük nélkül kénytelenek folytatni útjukat egy veszélyes folyószakaszon  a dzsungel mélyén.

A következő három hét drámai küzdelemmel telik az életben maradásért egy ismeretlen és veszélyekkel teli helyen - ahonnan nem mindegyikük tér vissza élve. Ghinsberg szerepében Daniel Radcliffe (Harry Potter, Az ember, aki mindent tudott) szakállasan és drámaian lefogyva alakítja a nagy túlélőt.

 

Alkotók:

Rendező: Greg Mclean

Szereplők: Daniel Radcliffe, Thomas Kretschmann, Alex Russell, Lily Sullivan, Jacek Koman, Yasmin Kassim, Joel Jackson, Angie Milliken, Luis Jose Lopez, Joey Vieira
Forgatókönyv: Yossi Ghinsberg, Justin Monjo
Zene: Johnny Klimek
Operatőr: Stefan Duscio
Vágó: Sean Lahiff
Producer: Todd Fellman, Mike Gabrawy, Gary Hamilton, Mark Lazarus, Dana Lustig, Greg McLean

Forgalmazó: Pannonia Entertainment
Korhatár: 16 éven felülieknek

 

 

Magyar feliratos előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=uL8cGrISZiQ

Iratkozzon fel hírlevelünkre!