Hasznos és haszontalan gátlásokról MOVEMBER-ben

Zoltán Áron színművészt, a Vígszínház ifjú tagját kérdeztük a MOVEMBER mozgalomhoz való csatlakozása alkalmából

 

Miért tartja fontosnak ezt a kezdeményezést?

Zoltán Áron: - Vannak hasznos és haszontalan gátlásaink.

Az előbbiek megvédenek az elvadulástól, segítenek a fölösleges konfliktusoktól mentes közös élet kialakításában, az utóbbiak viszont megnehezítik életünket, sőt sokszor bajba sodorhatnak. Ez utóbbiak közé tartozik betegségeink bagatellizálása, titkolása, rejtegetése - sokszor saját magunk elől. Vannak bizonyos tünetek, amelyek nem hagyhatók figyelmen kívül, vannak szűrővizsgálatok, amiknek akkor is alá kell vetnünk magunkat időnként, ha amúgy egészségesnek érezzük magunkat.

Ezért tartom fontosnak ezt a programot, mert ebben segít az embereknek. Küzdjük le gátlásainkat, forduljunk saját egészségünk felé szabad emberként - nehogy lekéssünk róla!

 

Ha igazi bajuszt növesztene, milyen fajtát részesítene előnyben?

Zoltán Áron: - Én a finom vonalú, keskeny, sokak által a francia művészvilághoz kapcsolt bajuszt kedvelem leginkább. Nem csak azért, mert csenevész arcszőrzetemből nem futja többre, hanem mert azt tartom a legelegánsabbnak is.

Nem lóg bele a főzelékbe, nem ragad rajta a sörhab - de azért még kellően férfias megjelenést kölcsönöz.

Szerepeimből kifolyólag nem tehetem meg, hogy sajátot növesszek, viszont ragasztani bármikor szívesen ragasztok, főképpen jó ügy, nemes cél érdekében!

 

Amiben jelenleg láthatjuk őt: Pál utcai fiúk, Haramiák, Földrengés Londonban, Kelet-nyugati pályaudvar (Cseh Tamás-est)

 

 

 

 

http://vigszinhaz.hu/tarsulat/449+zolt%C3%A1n+%C3%A1ron/

Iratkozzon fel hírlevelünkre!