Klasszikus kedvencek május elsején

Nem, nem az elmaradhatatlan sör-virsli párosra gondolunk, hanem az Óbudai Danubia Zenekar Klasszikus kedvencek című koncertjére a MŰPA-ban!

Menüsor:

Szenvedélyes, zenés, és klasszikus!

A már jól ismert Klasszikus kedvencek koncertsorozat következő epizódjában a Klasszik Rádió 92.1 repertoárjának legjavából válogatunk. A varázslatos „csizmában” barangolva, a barokktól napjainkig született olasz dallamokkal hamisítatlan mediterrán érzelmeket varázsol a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem színpadára az Óbudai Danubia Zenekar, kiváló énekesek és hangszeres szólisták közreműködésével.

Engedjen Itália csábításának, és legyen a klasszikus kedvencek szerelmese!


Rendező: Klasszik Rádió 92.1

Előadások kezdete: 15.00 óra, 19.30 óra

Jegyinformáció:

Erre az előadásra jegyét a Müpa saját jegypénztáraiban Edenred Ticket Culture & Sport ajándékutalvány, Edenred Culture & Sport kártya ellenében is megvásárolhatja.

Parkolási információk

A Müpa mélygarázsában a sorompókat rendszámfelismerő automatika nyitja. A parkolás ingyenes azon vendégeink számára, akik egy aznapi fizetős előadásra belépőjeggyel rendelkeznek. A Müpa parkolási rendjének részletes leírása elérhető itt.

Büféélmény – sorban állás nélkül

Az Átrium-büfében új étkezési szolgáltatásunknak köszönhetően lehetőségük van előrendelést leadni egy órával az előadás megkezdése előtt, így megszabadulhatnak a hosszas sorban állástól az előadás szünetében, és azonnal fogyaszthatják a megrendelt étel-, italféléket.

Jegypénztáraink

 • Cím:
  1095 Budapest IX., Komor Marcell u. 1.
  Tel.:
  +36 1 555 3300, +36 1 555 3301
 • Cím:
  1061 Budapest VI., Andrássy út 28.
  Tel.:
  +36 1 555 3310, +36 1 555 3311

További információ: www.mupa.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre!