NÁRCISZ FOTÓKIÁLLÍTÁS

Kovács JuJu Nárcisz című kiállításának képein a nárcisztikus emberek által okozott lelki sérülések lenyomatait mutatja be színészek segítségével.
Fotókon. 
 
"Célom, hogy egyre többen felismerjék, ha nárcisztikus személyiségek áldozataivá váltak, és fontos, hogy tudják: nincsenek egyedül, mindig van kiút."  
 
A fotókon egytől-egyig fiatal, tehetséges színészek jelenítik meg maró őszinteséggel, hogy milyen is egy nárcisztikus ember árnyékában élni.
Többek között: Jászberényi Gábor (szabadúszó színész, A martfűi rém c. film szereplője), Kuna Kata (Karinthy Színház), Hojsza Henrietta (SZFE, fizikai színházi rendező szak), Dömök Edina (Affér Társulat, Gózon Gyula Színház), Háda Fruzsina (TÁP Színház), Kőszegi Judit (Affér Társulat), Rumán Cintia (Tükörkép Társulat, Társulat vezető), Szabó Viktória Zsuzsanna (BBTE Kolozsvár, színművész szak), Ábel Stella (SZFE, színművész szak).  
 
Fájdalom, elnyomás, félelem – Kovács JuJu első kiállítása kendőzetlenül tárja elénk a nar­cisztikus emberek által okozott lelki sérülések kegyetlen lenyomatait.

Képein tehetséges, ifjú színészek jelenítik meg egy mérgező párkapcsolat testi-lelki gyöt­rel­meit. JuJu nem titkolt célja, hogy a saját és mások tapasztalataival átitatott sorozat megtekintése során minél többen ismerjék fel, ha egy narcisztikus személyiség áldozataivá váltak, és mindenekfelett tudják: nincsenek egyedül. A legsötétebb pillanatokból is van kiút. 


 
Kovács JuJu
Szenvedélyesen szeret fotózni, megörökíteni a fontos és megismételhetetlen pillanatokat. Számára minden ember egy érdekes és egyben izgalmas történet. Az elmúlt években színházi fotózás mellett, saját stúdiójában számtalan színész és modell fordult meg, fotói online megjelenésen felül, többek közt a Meglepetés, a Blikk, a Pesti Műsor és a Színház Folyóirat oldalain voltak láthatók.
Első kiállítás: Nárcisz, Kovács JuJu fotógráfus kiállítása. Megnyitó: február 27. szerda 18:00,
Sandava Stúdió (1062 Budapest, Andrássy út 95.) A kiállítást megnyitja Eifert János
fotóművész, továbbá közreműködik Barkász Heléna, klinikai szakpszichológus. A fotók március 13-ig tekinthetők meg.
Második kiállítás: ELTE PPK Kazinczy utca 23-27; 2019 Április 4- Április 22- ig látható
Harmadik kiállítás: Spirit Színház 2019. június 28-tól július 28-ig
 
Interjúk a kiállítással kapcsolatban:  
 
Klasszik Rádió
 
 
ATV  Start plusz - Vujity Tvrtko interjú:https://www.youtube.com/watch?v=VGxNr3ZVwBI&t=2s  
 
1., Pesti Műsor 2019 februári szám:https://www.pm.hu/index.php?sect=art&alsect=cikk&id=10857
 
2,  Fehérváry Krisztina által készített interjú az Életszépítők Magazin:https://eletszepitok.hu/a-narcisztikus-kapcsolat-fotokon-elmeselve-kovacs-juju-interju/
 
3.  Szentendre Radio Fm 91,6 Nagy Nati: https://www.youtube.com/watch?v=Viw_GfR9GUE
 
4.  Február 27- Nárcisz című fotókiállításom megnyitója. A kiállítást Eifert János fotóművész, és Barkász Heléna klinikai szakpszichológus nyitotta meg.
Látható volt február 27- március 13-ig.
 
 
 
Csizmadia Attila interju - Ergo Sum
 
Csizmadia Attila interjú - Corn and Soda
 
Csizmadia Attila interjú - Corn and Soda  
  
 
 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!