Nézőpontváltó-est a Váci Dunakanyar Színházban

A Váci Dunakanyar Színház nem véletlenül a Megadom magam című nagysikerű, zenés darabbal hívta fel a figyelmet az egészségmegőrzés és betegségmegelőzés egyik nagyszerű mentális eszközére, a művészeti élmény befogadására, amely az élet konfliktusainak feldolgozását segíti elő a lelkünkben.

A zenés történet egy különleges, időtlen utazásra hívja a nézőket.

A két főhős, Bence és Hella egymással és egymásért vívott küzdelmét, hol tépelődő, hol pedig idilli viszonyát bravúros jelenetépítésben, az emlékezés és a feledés párbeszédében kísérhetjük végig.

A történet lét és nemlét elmosódott határán mesél a lelket felőrlő múltról, amelyre megoldásként egyedül a szerelem és a művészet gyógyító ereje szolgál.

A felcsendülő jól ismert Quimby-slágerek magukkal ragadják a nézőt, az előadás pedig hűen tükrözi a dalok varázslatos szövegvilágát, játékos és fájdalmasan szép tónusait.

A Nézőpontváltó-est alkalmából Kis Domonkos Márk, igazgató felolvasta a rákellenes nyilatkozatot, majd a darabban szereplő színművészek, a színház vezetői és munkatársai feltűzték az összes rákbetegség elleni küzdelmet képviselő levendula színű szalagot, amellyel kifejezték az egészséges életmód melletti elkötelezettségüket.

 

Szereposztás:
Bence: Krausz Gergő
Hella: Trokán Anna
Dorina: Molnár Gyöngyi
Kabátos: Bakos-Kiss Gábor

Táncosok:
Sebestyén Tímea
Gulyás Anna
Samu Kristóf
Zambrzycki Ádám

Zenekar: Revue
Koreográfus: Gulyás Anna
Dramaturg, színpadi változat: Deés Enikő
Rendezőasszisztens: Fehérvári Fruzsina
Rendező: Kis Domonkos Márk
 
 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!