Pályázat az útonlevőknek

 

  Kedves Barátaink!

 

A Regionális Egészségügyért Alapítvány pályázatot ír ki daganatos betegséggel érintettek részére, „Üzenetem az úton lévőknek – mi az, ami nekem segített” címmel.

 

A pályázat célja: a rákkal kapcsolatos köztudat formálása, motiváció az úton levőknek, a sorstársközösség erősítése, a Simonton-módszer és a REGEA Alapítvány népszerűsítése.

 

Témája annak átgondolása, mi segítette leginkább a pályázó gyógyulását, hogyan tudta belső erőforrásait mozgósítani, mi járult hozzá leginkább az eredményes megküzdéshez. A még úton lévők pályázatait is várjuk, hiszen állapotuk javításáért nagyon sokat tudnak saját maguk is tenni.

 

Pályázatot az alábbi kategóriákban lehet benyújtani:

  • Vers (max 2 oldal vagy 5000 karakter)
  • Próza (max 2 oldal vagy 5000 karakter)
  • Kézműves alkotás (rajz, festmény, agyag, tűzzománc, kerámia, gyöngyfűzés vagy szövés, festett kavics, harisnyavirág, decoupage, paverpol, dombormű, szobor, kisplasztika, dekoráció… bármilyen technikával készült)
  • Fénykép (max 4 db)
  • Saját recept (egészséges étel, ital) illetve a fényképe + elkészítve is - a rák világnapja alkalmából rendezett február 09.-i egri rendezvényünkön várjuk kóstolásra az elkészített egészséges ételeket, italokat is! 

 

Kategóriánként egy győztes kerül kiválasztásra. A nyertesek könyvjutalomban részesülnek, és munkájuk felkerül a REGEA honlapjára. Ezért a pályázáshoz feltétel a hozzájáruló nyilatkozatunk aláírása és beküldése is a regeaalapitvany@gmail.com email- címre. Az internetes felületünkön – facebook REGEA - szavazás alapján kerül kiválasztásra egy közönségdíjas is. A közönségdíj egy REGEA- torta lesz. Az étel/ ital receptekre a 02.09.-i egri rendezvényünkön, a helyszínen is lehet szavazni, kóstolás után. A beérkezett kézműves alkotásokból kiállítást rendezünk, mely a rendezvényen megtekinthető lesz, ezekre az alkotásokra is lehet szavazni majd.  A beküldött pályamunkákat kérésre visszapostázzuk.

 

A beküldési határidő: február 4. hétfő 24 óra

Cím: az írásokat, verseket, fényképeket, recepteket (beszkennelve, csatolva) az alábbi email- címre várjuk: regeaalapitvany@gmail.com

A kreatív alkotásokat el lehet küldeni az alapítvány postacímére: Regionális Egészségügyért Alapítvány Eger, Hevesi Sándor út 27., vagy el lehet hozni a Simonton-csoportokra Egerben (hétfőnként fél 2-re az Arany J út 20/A címre) vagy Miskolcon (péntekenként 10 és 17 ó között a Megyei Kórház sugárterápiás épületének tárgyalójába).

 

Az értékelés szempontjai: az élet-, vagy szemléletmódbeli változtatás mértéke, területe, az önmagam fontosabbá válása, önszeretet erősödése, a saját felelősségvállalás a gyógyulásért, és jóllétért, a kitartás, humor, akaraterő, ötletesség, beletett munka, energia és idő, bátorság…..  

 

Sok sikert és mielőbbi gyógyulást kívánunk minden pályázónknak!

REGEA Alapítvány munkatársai

 

A fotó csak illusztráció, amely Alapítvány egyik előzőleg kiadott könyve

Iratkozzon fel hírlevelünkre!