Tiszteletbeli Egészségnagykövetünk: Hajnal János

Két éves önkéntes munkája elismeréseként és köszöneteként 2018. március 21-én tiszteletbeli Egészségnagykövetté avattuk Hajnal János színészt.

A közönség leginkább a Barátok közt-ből ismerheti, pedig fiatal kora ellenére, János mögött jó pár éves szakmai múlt áll.

Játszott többek között a Belvárosi Színház, Komod Színház, József Attila Színház,       Pinceszínház, Spirit Színház, a Vörösmarty Színház (Székesfehérvár, produkciós asszisztens is), és a Zsámbéki Színházi Bázis színpadán.

Legutóbb a B32-ben láthattuk A pincér főszereplőjeként, egy kortárs Forgách András-mű színapdi változatában Gubík Ági partnereként.

János két éve vállalt először jótékony szerepet a Nézőpontváltó Egyesületben, amikor Az én életmódváltásom című országos pályázatunk zsűrijében vett részt Aranyosi Péter humorista, és Rippel Ferenc artista- és egészség-coach mellett.

2017-ben Gubík Ágival segítette a "Civilek mentik meg az egészségügyet" kampányunkat, amit a Hála festő Lakatos Norbert támogatására indítottunk.

2018. március 21-én temérdek munkája mellett az első hívó szóra jött, és felolvasott egyesületünk új könyvének, a MANópauza című, a férfiak életközepi válságát kísérő pszichés zavarokról kiadott könyv bemutatóján.

Hálásak vagyunk neki a segítségéért, és bízunk a további siekres együttműködésben!

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!