Mellrákinfó Egyesület 3. országos találkozó / fókuszban a test és a lélek ápolása

Egy nap értetek, veletek a Pink Ribbon Program és a Mellrákinfó Egyesület közös szervezésében. Mindannyian tudjuk, hogy milyen fontos, hogy a betegség alatt és után is, hogy törődjünk testünkkel és lelkünkkel egyaránt. Ebben szeretnénk neked segítséget nyújtani 3. országos találkozónkon szeptember 24-én.

A program első felében szakképzett Pink Ribbon trénerek segítségével mérheted föl fizikai állapotodat és próbálhatod ki a tornát. A programot több tréner tartja, így a program során minden résztvevő személyes odafigyelést és visszajelzést is kap. Az együtt töltött 2 óra alatt kis csoportban és együtt is fogunk dolgozni, tornázni. A program ára 1.900.-Ft/fő, páros jelentkezés esetén 1.500.-Ft/fő.

A program második felében a Mellrákinfó Egyesület vendége lehetsz. Hallhatsz egy előadást arról, hogy hogyan befolyásolják a lelki tényezők a betegség kialakulását, lefolyását majd a gyógyulást. Lesz lélekápolás és sok idő beszélgetésre, tapasztalatcserére!

A pontos program:

09.00-09.30 Érkezés

09.30 – 11.30 Pink Ribbon torna (Németh-Tavasz Brigitta, Berg Évi, Ambrus Anita, Földesi Krisztina trénerek közreműködésével)
Beszélgetés a nehézségekről, mozgáspálya beszűkülésről, javasolt életmódprogramról betegség után – a mozgás szempontjából (rendszeresség, időtartam, javasolt sportok, elhízás, mozgásszervi problémák stb….) Állapotfelmérés, kiscsoportos munka, egyéni visszajelzések.

11.30 – 12.00 Gerlinger Lilla az Országos Onkológiai Intézet pszichológusának előadása "Korlátozó és előrelendítő hiedelmek a betegseg kapcsan. Miben segithet a pszichológus?"

Kérdések megválaszolása, majd szabad beszélgetés, csacsogás, tea, kávé, falatkák kíséretében :-)

Mellrákinfó

Kérjük, hogy az alábbi e-mail címen jelezd részvételi szándékodat szeptember 18-ig: info@mellrakinfo.hu és azt is írd meg, hogy a tornán részt kívánsz-e venni, hogy fel tudjunk készülni.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!