És te? Hogy vagy?

A tavaly júniusi JACPO (Joint Action of Cancer Patient Organizations in CEE Countries) találkozón megszületett az alábbi kérdőív, amelynek célja, hogy összegyűjtse a Kelet-Közép-európai régió országaiban onkológiai ellátásban részesülő érintettek tapasztalatait, majd ezt kielemezve az anyag felhasználható legyen helyileg és regionálisan is, például érdekérvényesítésre.

 

A felmérés összegyűjtött adatait a daganatos betegeket tömörítő/támogató szervezetek felhasználhatják segítő tevékenységük során és rámutathatnak a daganatos betegségek kezelése hatékonyságának esetleges hiányosságaira. A cél, hogy képet adjunk a helyzetről a régió egyes országaiban külön-külön, de a teljes régióra vonatkozóan is.

Az összegyűjtött adatokat feldolgozzák és az eredmények reményeink szerint április 18-án, az Európiai Betegjogi Napon már elérhetőek lesznek. Ehhez azonban összefogásra van szükség, hogy minél több érintetthez eljusson a kérdőív.

Jelen pillanatban 12 országban érhető el: Albánia, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Macedónia, Lengyelország, Románia, Csehország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Magyarország.

 

A kérdőívet az alábbi linkre kattintva lehet elérni:

(A kód beírása után lehet nyelvet választani)

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!