Jótékonysági könyvvásár az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét alkalmából

A 2018. január 27-étől az ALLÉE Bevásárlóközpontban megrendezendő Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét alkalmából a Nézőpontváltó Egyesület és a Cser Könyvkiadó- és Kereskedelmi Kft. jótékonysági akciót hirdet!

 

"A Mályvavirág Alapítvány ajánlásával a XII. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét alkalmából minden Sári Edina: MeNŐpauza könyvvásárló és megrendelő az Életrevaló című regényhez 1000 forintos áron juthat hozzá, amelynek a felét adományként a szerzők – Simó Vivien-Sári Edina – és a Cser Könyv- és Lapkiadó felajánlják a Mályvavirág Alapítvány célkitűzéseinek támogatására."

 

ÉLETREVALÓ – rövid tartalom: Egy fiatal nő, Simó Vivien petefészekrák betegségének, az abból való kigyógyulásának, petesejt donációval történő gyermekvállalásának és párkapcsolati drámájának romantikus regény formájában megírt igaz története. A könyv nem csak szórakoztat és reményt ad, de eligazítja az orvosi rendelők, kórházak útvesztőiben bolyongó, saját félelmétől a kérdéseit megfogalmazni sem tudó és azokat feltenni sem merő olvasót az orvosi protokoll és az alternatív terápiák világában. A könyv szakmai részében elismert magyar orvosok is mesélnek a rákbetegség hátteréről és gyógyításáról, és a meddő párok gyermekvállalásának buktatóiról és sikereiről is. Az olvasó egy világsztárok privát szférájába bekukkantó könyvet tarthat a kezében.

 

MeNŐpauza – rövid tartalom: Negyven után egy nő előtt két út áll: vagy felfelé, vagy lefelé. A könyv főszereplőjéhez, Nikohoz hasonlóan a legtöbb nő dacosan inkább széllel szemben, mint hátszéllel halad tovább.

Ezért szórakozhat jól Niko történetén mindenki, aki próbálta már a panaszait olyan furcsa nevű szerrel enyhíteni, mint a poloskavész. Aki érezte már azt, hogy kívánja ő a férjét, de leginkább a háta közepére. Aki igyekszik feltűnés nélkül hunyorogni a drogériában a kisbetűs szövegre, nehogy véletlenül hajfestékkel szőrtelenítsen.  

Niko a klimax rettenete elől a fiához szökik Rómába, ahol beáll főzőnőnek a Trastevere egyik XVIII. században épült villájába, a fia professzorának apjához, Bernardo Bianchihoz, akinél kosztot, kvártélyt kap a munkájáért cserébe. Izgalmas és sorsfordító tíz hetet tölt ott, ahonnan egy kis párizsi kitérő után kívül-belül megújulva, megtalált, új életcéllal tér vissza a családjához.

Az életigenlő, humoros, pazar olasz ételleírásokkal, erotikával fűtött, és nagy amplitúdójú érzelmekkel teli történet mellett szakorvosokkal készült interjúk kerekítik egésszé a MeNŐpauzát.

 

 

Megrendelhető: https://cserkiado.hu/regeny-eletrajz/menopauza-9789631298802-15253.html

 

Személyes átvétel dedikált kötet igénylése esetén:

1114 Budapest, Ulászló u. 8., telefon: (+36-1) 386-9019

https://cserkiado.hu/tartalom/70-kapcsolat

Iratkozzon fel hírlevelünkre!