Kamarás Iván Frank Sinatra és kortársai zenei világát idézi meg a nagykoncertjén

Az idei nyár egyik legizgalmasabb koncertje Kamarás Iván és Nagy Ádám (Roy & Ádám) kettőse, akik augusztus 21-én, a Budapesti Nyári Fesztivál keretében keltik életre Sinatra és kortársai világát a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Sinatra, Michael Bublé és Robbie Williams rajongók számára is különleges csemegének ígérkezik a két művész swing-jazz koncertje, amely Sinatra Strangers In The Night világslágere ihletésében az Idegenek az éjszakában címet kapta.

Zenei időutazás, egy varázslatos éjszaka, tisztelegve Frank Sinatra és kortársai munkássága előtt. A 30-as, 40-es 50-es évek ikonikus zenei világa, különleges akusztikus hangzással, ahol a dalok eredeti szépségükben csendülnek fel. A Just a gigolo, a Fly Me To The Moon, a New York New York, valamint a My way is elhangzik majd sok más legendás dal mellett. A két művészre és két gitárra hangszerelt dalok ezúttal zenekari kísérettel csendülnek fel.

„Gyerekkorom óta közel áll hozzám ez a zenei világ. Sinatra személyes kedvencem, a jazz, a swing világa mindig jókedvre derít és feltölt. Többször énekeltem már a korszak nagy klasszikusait, de ez az első alkalom, hogy saját koncerttel lépek a közönség elé az Idegenek az éjszakában Band-del, Nagy Ádám zenei vezetésével”- mesélte Kamarás, aki azt is elárulta, hogyan jött létre ez az izgalmas zenei formáció, amely a kor szerelmesein túl, a női szíveket is garantáltan megdobogtatja.

„Ádámmal már többször zenéltünk együtt, legutóbb egy David Bowie emlékkoncerten. Kiderült, hogy ő is rajong a 30-50- es évek dalaiért. Ádám remek muzsikus, kiváló jazz zenész, de azt talán kevesebben tudják, hogy ő szerzője is a Roy & Ádám legnagyobb slágereinek, pl. a Trambulin, vagy a Csapból is én folyok című nóta is az ő szerzeménye. Éjszakába nyúló beszélgetések után megalakult az Idegenek az éjszakában formáció, a Strangers In The Night világsláger ihletésben, és hamarosan színpadra lépünk 800 néző előtt."

A koncert további különlegessége, hogy a dalok között Kamarás Iván személyes emlékeit, élményeit is megosztja a nézőkkel, emlékek, amelyekhez színészként vagy magánemberként kötődik, az adott kor ihletésében. A koncert ebben a formában csak a Városmajori Szabadtéri Színpadon lesz látható.

Ezt követően azonban a duó számos helyen fellép az országban és „Ez egy kiválóan utaztatható formátum, hiszen egy személyautóban elfér a teljes csapat és az eszközpark. A koncert díszlete maga a két művész és a két gitár. Két kiváló és sármos művész, csodás dalok. Ebből adódóan szinte bármely helyszínen előadható: klubkoncertként, nyáresti teraszokon, fesztiválokon, színházakban, Budapesten és vidéken egyaránt. A koncert nem csak a hazai, hanem határainkon túli nézők számára is igazi csemege, a világ bármely pontján megállja a helyét”- mondta el Kamarás menedzsere, Stern Éva.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!