Nézőpontváltó-matinék a Batyu Színházzal!

Egy kis beszámoló tőlünk is... Köszönjük, hogy részt vehettünk a kezdeményezésben!

Nézőpontváltó-matiné előadások a Batyu Színházzal 

A 10 éve működő utazó társulat október első hétvégéjén is több helyszínen tartott bábelőadást. Salgótarjánban, a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban, a Grübedli Játszóházban, az Óbudai Platán Könyvtárban és Tatán, a Művelődési Házban meséltek levendulaszínű szalaggal, illetve adtak hírt a Nézőpontváltó rákellenes színházi staféta programról a gyerekeknek és családoknak. Kontha Nelli, a társulat vezetője köszöntötte a nézőket és hívta fel az egészségmegőrzésre, a szűrések fontosságára a nézők figyelmét. Nézőpontváltó matiné előadások a Batyu Színházzal

A 10 éve működő utazó társulat október első hétvégéjén is több helyszínen tartott bábelőadást. Salgótarjánban, a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban, a Grübedli Játszóházban, az Óbudai Platán Könyvtárban és Tatán, a Művelődési Házban meséltek levendulaszínű szalaggal, illetve adtak hírt a Nézőpontváltó kezdeményezésről a gyerekeknek és családoknak.

Kontha Nelli, a társulat vezetője köszöntötte a nézőket és hívta fel az egészségmegőrzésre, a szűrések fontosságára a megjelentek figyelmét.

 

 

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!