Bemutatkoznak a Nézőpontváltók - Dr. Darnói Tibor, holisztikus orvos

1993-ban szereztem általános orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Hat év idegsebészeti munkát követően a gyógyszeriparban dolgoztam értékesítési- és marketing területen, majd letettem a háziorvosi szakvizsgát.

A komplementer medicina elkötelezettje vagyok.

Életem elmúlt közel húsz évét meghatározta az a szellemi út, amely tanulmányokban és napi szintű lelki-szellemi gyakorlatokban, meditációkban bontakozott ki. Ennek, tanulmányaimnak és gyakorlati tapasztalatomnak köszönhetően mély-holisztikus szemlélettel közelítek a szakmai és a hétköznapi kérdések felé, amelyek ennél fogva számomra különleges összefüggésekben tárulnak fel.

Személyes és csoportos keretek közt - nem kizárólagosan, de döntően - daganatos betegek számára tartok konzultációkat. Ezek során feltárom a testi-lelki- szellemi folyamatok hátterét, miként őrizhető meg vagy állítható helyre az egyensúly, amely nélkül a gyógyulás nem érhető el.

A klasszikus medicina és az alternatív gyógymódok ötvözésével, gyakorlati útmutatóval, komplex terápiás javaslattal segítek a betegségek megelőzésében, illetve a gyógyulás útjára lépni. Az általam képviselt témák vonatkozásában kiemelt fontossággal bír a hitelesség, amit én életvitelemnek és megtapasztalásaimnak köszönhetek. Ezért hálás vagyok mindazoknak, akik az utamat segítik és támogatták!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!