Bemutatkoznak a Nézőpontváltók - Rippel Ferenc artistaművész, az ÉletmódVáltó csapat vezetője

Rippel Ferenc - állami díjjal többszörösen kitüntetett, kilencszeres világrekorder - artistaművész vagyok.

Számtalanszor utaztam körül a Földet, a világ szinte minden szegletében megfordultam már, és azon a több mint tízezer előadáson, amit eddig a színpadon töltöttem, nézők millióit kápráztattam el. Utazásaim során rengeteg tapasztalatot, élményt és inspirációt kaptam, amit igyekeztem feldogozni, hasznosítani és most, az ÉletmódVáltó program egyik vezetőjeként megosztani veletek.

 

A sok-sok információból a számomra legeslegfontosabbnak azt szűrtem le, hogy mindenhol az ember számít. Az emberi lét és annak mivolta, minősége. Jártam nagyon gazdag országban, ahol a betegség ugyanolyan rossz és nehéz volt, mint a legszegényebb országban. Rájöttem, hogy a jólét csak egy bizonyos fokig felel az emberi egészségért. A legtöbbet mi magunk tehetjük magunkért.

 

Megelőzni a bajt sokkal egyszerűbb, mint kilábalni a betegségből. Ennek egyik módja a Keto. Az elmúlt években - a fellépéseim mellett - a szabadidőmben több ezer órányi kutatómunkát végeztem az egészséggel kapcsolatban különböző országokban, városokban, az utcákon, házakban, könyvtárakban és persze az interneten, mire rájöttem, hogy erről a módszerről nagyon sok információ kering körülöttünk, csak nem tudunk róla. Információ arról, hogyan éljünk. Mégpedig boldogan és egészségesen. Merthogy a kettő nagyon szorosan összefügg.

 

Az írásaim célja az, hogy csokorba szedve megmutassam azokat a fontos, de eltitkolt, vagy nem nyilvános tudást, amitől biztosan jobbá, szebbé, vidámabbá, hosszabbá és egészségesebbé tehető az életed, és legfőképpen lehetőséget adok arra, hogy messziről elkerüld az orvosi- és kórházi kezeléseket, és a ránk, magyarokra jellemző felesleges, indokolatlan gyógyszerszedést.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!