Lagalább kétmillió ittas vezetőre számítanak!

HÁY JÁNOS BEMUTATÓ - UTÁNKÉPZÉS ITTAS VEZETŐKNEK - gyomor-keserű komédia
 
Szereplők: Benkő Nóra, Csöre Gábor, Haumann Petra, Murányi Tünde, Pataki Szilvia, Varga Zoltán,  Pavletits Béla, Rancsó Dezső, Bede-Fazekas Anna, Szatmári Attila, Szűcs Sándor
 
Rendező: Lengyel Ferenc
 
Mai, már-már hétköznapi történet olyan emberekről, akiket mindannyian ismerünk. Némelykor mi magunk is ilyen ember vagyunk, bár szeretjük azt hinni, hogy inkább az olyan, aki mellettünk lakik vagy mellettünk ül a színházban.
Végtelenül mulatságos, ha nem hangozna olyan izésen, azt is mondhatná bárki, hogy ez egy bohózat. De nem az. Keserű-komédia, amit végig lehet nevetni és annyi benne a keserű csak, hogy ez tényleg van.
Van ilyen férfi, van ilyen nő, van ilyen helyzet, van ilyen élet. 
Ez legalább annyira mulatságos, mint amennyire idegesítő vagy éppen döbbenetes. 

Háy János visszatérő szerző a Magyar Színházban; Házasságon innen, házasságon túl című műve a színház egyik legnagyobb sikere.

Az Utánképzés ittas vezetőknek olyan emberekről szól, akiknek ittas vezetésért elvették a jogosítványát, s háromnapos csoportterápián kell részt venniük.

A mai magyar társadalom nagyon (vagy a legkevésbé sem!) jellegzetes alakjai vonulnak fel előttünk: intézetis férfi, olasz-magyar nem-is-annyira-menő csávó, közös képviselő, trendi műkörmös, projektmenedzser, újságíró, munka-alkoholista multis, vendéglátós és persze két pszichológusnő, akik a terápiát vezetik, és akik szintén nem egyszerű figurák! Ismerős arcok, ismerős sorsok és történetek, mégis percről percre meglepik a nézőt!

Egyszerre hihetetlenül szórakoztató és elgondolkodtató kis remekmű ez a darab – abban a két korty ital közötti szünetben, amit úgy hívnak: az Élet. Szereposztás itt: http://pestimagyarszinhaz.hu/utankepz...

Gyomorkeserű-komédia

Videó: Havas Györgyi

 

Bemutató március 23-án

Iratkozzon fel hírlevelünkre!