Minden, ami EGÉSZség: MEDIBON

Zajlik az élet, szokták mondani. Ebben a zajlásban egyre több kihívás elé állítjuk a testünket, lelkünket, szellemünket nap, mint nap. A stressz, a civilizációs betegségek korában az egészségmegőrzés, a megelőzés még tudatosabb odafigyelést igényel.


Egy diagnózis nem diagnózis. Ha valakinél súlyos betegséget állapítanak meg, annak érdemes máshol is kivizsgáltatnia magát a teljesebb, biztosabb kórkép érdekében. Ilyenkor az időtényező a legszűkebb keresztmetszet. Ez igaz mindenre, ami az egészségünkkel kapcsolatos.

  • Akik nem akarnak hónapokat várni egy-egy vizsgálatra,
  • Akik rendszeres szűrésekre járnak a megelőzés és tartós egészség érdekében,
  • Akik tisztában vannak azzal, genetikailag milyen kórokra hajlamosak, ezért elővigyázatosak,
  • Akik szívesebben fordulnak magán egészségügyi intézményekhez, szakorvosokhoz,

azok 2013. óta számíthatnak a Medibon.hu oldalra. Ez a weboldal lehetővé teszi látogatói számára, hogy problémáiktól függően elérhető áron (kupon-kedvezményekkel) vehessenek igénybe különböző szakorvosi, orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Bizalom és őszinteség jellemzi az oldalt és csapatát, akikre számíthatnak a kuponvásárlók egészségben-betegségben.

Rendelkeznek a Net-Jog biztonságos vásárló hely minősítésével, és vásárlóikat ezenfelül BARÁTSÁG-GARANCIÁval is védik. Utóbbi azt jelenti, hogy mindenki azt kapja a pénzéért, amiért fizetett, ellenkező esetben a garancia részeként visszaadják az adott szolgáltatás árát.

Azon dolgoznak, hogy az EGÉSZség mindenki számára valóban elérhető legyen.

 

 

 

Kedvezményes egészségügyi ajánlataikat itt nézheted meg: https://medibon.hu/ajanlatok 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!