Nem babra, a bőrünkre megy!

Egészségben, de főleg betegségben fontos a lehető legkevesebb mesterséges anyag bevitele a szervezetbe, ezért támogatjuk a natúr készítmények használatát és bemutatását. Most kézműves szépségápolási termékeket ajánlunk Székelyföldről.

 

"Nekünk fontos a természetes, tudatos bőrápolás parabén- és parfümmentesen! Krémeink kézzel készülnek kisüzemünkben, kis mennyiségben, így mindig frissek. Az összes termékünk megfelel az EU-s előírásoknak, biztonsági adatlappal rendelkezik és mindegyik megtalálható az Európai Unió kozmetikai nyilvántartásában, ezen kívül a megyei egészségügyi hatóságok jóváhagyásával készül.

 

Arcápoló szett A TündeNatura termékcsalád első három tagját úgy alkottuk meg, hogy együttes alkalmazásuk komplex módon segítse elő a bőr megfelelő hidratáltságát, hogy az egészséges és ápolt legyen. A három termék egymás hatását erősíti, de jótékony hatásuk természetesen külön-külön is érvényesül. Nem véletlen azonban, hogy a három termékkel egyidejűleg jelentünk meg a piacon, hiszen mindegyik hatás egyformán fontos és együttesen teszi igazán eredményessé a napi arcápolást.

 

Hidratáló arckrém.

Arckrémünk mélyhidratáló, ami azt jelenti, hogy nagyobb a zsírtartalma, emiatt hosszabb idő alatt szívódik be a bőrbe, ezzel egyidejűleg a mélyebb rétegekben is megköti a nedvességet. Vitaminokat és bio növényi olajokat tartalmaz, amelyek ápolják, és bársonyossá teszik a bőrt. Nappali krémként normál és száraz bőrűeknek ideális választás, akik zsírosabbnak érzik, azok használhatják éjszakai krémként. Télen kifejezetten javasolt a használata, jótékony hatása többszörösen érvényesül.

 

Arclemosó érzékeny bőrre

Ez a tisztító tenzidektől mentes lemosó természetes módon és gyengéden ápolja a bőrt, a benne lévő olajoknak és Aloe-vera kivonatnak köszönhetően. Mindennapos használatra alkalmas, hatékonyan eltávolítja azokat a szennyeződéseket, amelyek az arcra kerültek a nap során, ezen kívül a smink eltávolítására is alkalmas. Ne feledje, hogy a ragyogó bőr megőrzéséért mindennap kötelező lemosni a sminket lefekvés előtt!

 

Arcradír hibiszkusszal

A dörzsanyagoknak köszönhetően ez az arcradír hatékonyan eltávolítja az elhalt hámsejteket az arcbőrről, valamint a mitesszerek nagy részét is, valamint a hibiszkuszvirágpornak köszönhetően hidratálja is a bőrt. Öblítés után a bőr puha és bársonyos lesz, nem szükséges hidratáló krémet sem használni annak, akinek külön nem igényel a bőre speciális ápolást, például kemoterápia mellékhatása miatt. Használata hetente 1-2 alkalommal javasolt, túlzott alkalmazása viszont károsíthatja a bőr felső rétegét és éppen az ellenkező hatást érheti el vele.

 

További információkért látogasson el weboldalunkra, ahol személyre szabott terméket is rendelhet!

www.tundenatura.com

Bothné Jakab Tünde sminkmester

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!