Nézőpontváltó® ADÓ-VEVŐ bemutatkozása

A Nézőpontváltó® rákellenes színházi staféta program augusztus elsejétől elindította ingyenes ADÓ-VEVŐ szolgáltatását.

 

Mi is az az ADÓ-VEVŐ?

 

Az ADÓ-VEVŐ szolgáltatás azért jött létre, hogy ingyenesen segítse az otthonápolásban használatos termékeket kereső és kínáló felek egymásra találását. 

 

A remek magyar orvosoknak, a fejlődő orvostudománynak, a korszerű, személyreszabott terápiáknak köszönhetően sokan felgyógyulnak a krónikus betegségből, ezért sok minden, a betegség során használt eszköz, termék feleslegessé válik.

Az ember élete során többször szembesül azzal a szomorú kötelességgel, hogy szeretett családtagja, rokona halála után ki kell üríteni annak lakókörnyezetét.

Lelkileg is hatalmas erőfeszítés, de fizikailag is megterhelő feladat, hogy kegyeleti okokból mit hova tegyünk, mit ajándékozzunk el és kinek, mit dobjunk ki, mit tartsunk meg emlékként.

Mindkét esetben találunk sok olyan dolgot is, amely számunkra már nem, de más számára még érték lehet, hiszen általában drágán vásárolt, különböző rehabilitációs és életminőséget javító, illetve gyógyászati segédeszközökről, használatlan higiéniás termékekről van szó, például, sztómazsák, pelenkák, botok, járókeret, fertőtlenítő kendők, stb.

Az orvosi rendelők, kórházak, karitatív szervezetek ezeket nem veszik át, tehát legrosszabb esetben a kukában landolnak.

Kár lenne értük, hiszen ezek értéket képviselnek!

 

Az ADÓ-VEVŐ olyan, a krónikus betegek – főként daganatos betegségben szenvedők - házi ellátásában, otthonápolásában használatos termékek felajánlását, csereberéjét kívánja beindítani, amelyekkel eddig senki nem foglalkozott, ezért gyakorta végezték a háztartási hulladék között, holott árfekvésük alapján kifejezetten a minőségi, prémium kategóriát képviselik.

 

A Nézőpontváltó® honlap jobb oldalán található ADÓ-VEVŐ ikonra kattintva a kereskedelmi forgalomban lévő termékek internetes adásvételéhez, cseréjéhez hasonlóan lehet eljárni az oldalra történő regisztrálás után. Lehet böngészni a kínálatot, lehet feltenni a saját terméket.

 

Fontos! Sem receptköteles, sem vény nélküli gyógyszereket, gyógyhatású készítményeket nem lehet eladásra, cserére felkínálni, azokat azonnal töröljük az adatbázisból!

 

Azt, hogy az adatbázisba kerülő termékek eladásra vagy felajánlásra kerülnek-e, azt a felhasználó belátására, jótékonyságára bízzuk, de kérjük, hogy a felajánlást, és a cserét részesítsék előnyben!

A felajánlók nagyon sok olyan rászoruló betegnek tudnak ezzel segíteni, akik gyakran csak álmodoznak az életminőségüket javító eszközökről, termékekről.

 

Kérjük, terjesszék hírét az ingyenes, régóta várt, hiánypótló ADÓ-VEVŐ szolgáltatásnak, hadd kerüljön fel minél több segítő termék, megunt szakkönyv a kínálatba!

 

Felajánlását szívből köszönik Önnek a Keresők és a Nézőpontváltó-csapat munkatársai!

www.nezopontvalto.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre!