Veszteségeink – a hétköznapitól eltérő tükörben

Tarts velünk Te is!

Kétheti klubprogram

Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichoonkológus vezetésével

Nagy sikerrel indult el októberben a megújult Simonton Klub, mely ezentúl kéthetente friss tematikával jelentkezik. Következő témánk ez lesz november 11-én:

 

Veszteségeink – a hétköznapitól eltérő tükörben

Tekinthetünk más szemmel veszteségeinkre? Az ősz az elmúlás időszaka. A természet ritmusának engedve ilyenkor eltűnnek a nyár ragyogó színei, fogynak a napsütéses órák, megfakul körülöttünk a világ. Learatjuk a termést, számot vetünk mindazzal, amit elértünk, és mindazzal, amit nem - egy ciklus véget ért. Ilyenkor emlékezünk meg elhunyt szeretteinkről is - minden egy kicsit az elmúlás érzését hordozza, veszteségeinket hozza fókuszba. 

 

De ahogy minden, ami véget ér, egy új kezdet lehetőségét hordozza, a lezárás egy új kezdet ígéretét rejti: erőgyűjtés, felkészülés az új ciklusra. A találkozón számba vesszük, ki mit vetett, mit aratott, a betakarított magban szunnyadó csíra milyen új lehetőséget rejt. Erről beszélgetünk november 11.-ei Simonton Klub találkozónkon Dr. Prezenszki Zsuzsanna vezetésével.

 

Sok szeretettel várjuk a „törzstagokat” és az új érdeklődőket egyaránt! 

Kövesd blogunkat és merülj el a klubokon is felmerülő témákban!

 

Kíváncsi vagy melyik blogunkat olvasták a legtöbben? Most eláruljuk! Az elmúlt egy év legnépszerűbb blogja a "Pánik ördögi köre" lett. A képre kattintva te is elolvashatod, ha még nem ismered! 

Csatlakozz Facebook közösségünkhöz! Ha lájkolod az "Összehangolva - Gyógyít a képzeleted" oldalt, onnan is értesülhetsz Alapítványunk friss híreiről.

 
 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!