MáSzínház: Képmás - jótékonysági úszás

A Swimathon egy négy hetes közösségi adománygyűjtő kampány és egyben egy olyan sokszereplős és jó hangulatú, közösségi esemény, amelyet egy uszodában rendeznek meg. A kampányban olyan emberek úsznak és kérik a támogatásodat – köztük én is – akik ebben a közös játékban most egy-egy izgalmas, civil ügy „nagykövetei”. Mi nem csak úszunk majd a nagy napon egy vállalt távot és időt megcélozva, de gyűjtünk is ezeknek a programoknak a megvalósulásáért.

"A KépMás című előadást a 2017/2018-as évad (szeptembertől júniusig) során 20 alkalommal tervezzük játszani középiskolában 16-18 éves korosztálynak drámapedagógiai foglalkozással, és nyilvánosan, felnőtteknek szóló szakmai beszélgetéssel egybekötve. A projektről dokumentumfilmet forgatunk, amely kapcsán 10 alkalommal szeretnénk egyetemi kurzusok keretében előadást tartani a program módszeréről és szakmai hátteréről."

Kérlek, ha tudod, támogasd az úszásom és ezáltal a MáSzínház nőiességről is szóló előadásának megvalósulását. Köszönöm! Balassa Gabi

 

Balassa Gabriella a Mellrákfórum - Nem vagy egyedül Alapítvány egyik alapító-vezetője a MáSzínházat támogatja úszásával.

 

Bemutatkozása:

43 éves vagyok, két gyermek édesanyja. Számomra központi kérdés a nőiesség megélése akkor, ha az ember MÁS. Én egy betegség miatt lettem MÁSképp nő – mellrákom volt, és a jobb mellem elvesztése lett a gyógyulásom ára. Tudom, hogy milyen, mikor az átlagos, a többség szerint normális emberek mondanak véleményt azokról, akik kilógnak a sorból. Engem is számtalan kritika, bírálat ért, mert nyíltan merek beszélni a mellem elvesztéséről és a nőiességről. Biztos vagyok abban, hogy ha több elfogadás és befogadás lenne az emberekben, nem kéne magyarázni, hogy akár testileg, akár lelkileg MÁS ember is érezhet nőként, szeretne anyává válni, szeretni. Hannáról sokat hallottam már az édesanyjától, és büszke vagyok arra, hogy számítanak rám és segíthetem őket az előadás megvalósításában. Bízom azokban, akik ismernek engem, és követték az utam, hogy a támogatásukkal is mellém állnak. Vállalás: 200 m és 12 perc.

 

 

Támogatás, infók, fotók:

https://2017.swimathon.hu/swimmer/balassa-gabi/

#maszinhaz
#kepmasertaswimathonon

Iratkozzon fel hírlevelünkre!